blatiska stater
|

Upptäck de baltiska staterna: Litauen, Lettland och Estland

Baltikum är en hisnande vacker region i norra Europa som erbjuder mycket för resenärer att utforska. Vare sig det handlar om att upptäcka sekelgamla slott, slingra sig genom frodiga skogar eller strosa över charmiga kullerstensgator har dessa tre länder något för alla!

Börja din resa i Litauen – hem till medeltida städer som Vilnius och Kaunas. Vandra genom idylliska parker fyllda med aromatiska blommor och utforska pittoreska gamla städer innan du ger dig ut på en av landets många naturstigar. Det finns inget bättre sätt att uppleva Baltikums skönhet än en enkel promenad!

Nästa stopp är Lettland – där du kan besöka dess förtrollande huvudstad Riga. Utforska dess vackra gamla stadskärna som kantas av färgglada byggnader och ta en båttur runt turkosa sjöar innan du avslutar dagen med en fridfull promenad längs Jūrmala-stranden – perfekt för att koppla av efter allt utforskande! Åk sedan österut till Estland, hemvist för Tallinn – en av norra Europas mest moderna städer.

Ta en promenad i denna livliga hamnstad med sin gamla charm, njut av det utsökta lokala köket eller ta en utflykt till den mystiska Muhu Island – hem till fantastiska landskap fulla av vilda djur och färska fisk- och skaldjursspecialiteter.

De baltiska staterna erbjuder oändliga möjligheter till äventyr! Från livliga städer och lugna naturstigar till charmiga fiskebyar, du kommer garanterat att hitta massor av saker att upptäcka vid varje vändning!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *